INFIINTARE-FIRMA.NET

Infiintam firme inca din anul 2002

Echipa INFIINTARE-FIRMA.NET a luat fiinta sub forma unui compartiment in cadrul unui cabinet de avocatura specializat pe domeniul dreptului comercial.

Initial, acest compartiment a fost conceput pentru a deservi clientii aflati in portofoliul propriu, insa, ulterior ne-am largit activitatea, crescand volumul de servicii oferit clientilor noi. Ideea generala a fost aceea ca prin volumul mare de activitate sa reusim sa mentinem onorarii scazute pentru acest gen de servicii.

In momentul actual, atat din punct de vedere logistic, cat si din punct de vedere al personalului specializat, suntem in masura sa facem fata unui numar mare de solicitari si sa mentinem un pret avantajos pentru clientii nostrii.

INFIINTARE-FIRMA.NET

Solutii Integrate de Business

Prin specializarea individuala a membrilor sai, echipa INFIINTARE-FIRMA.NET poate aborda intreaga problematica aferenta construirii ori gestionarii unui business, atat in ceea ce priveste latura economica, de afaceri, cat si in privinta componentei juridico-adiministrative.

Consultanta de specialitate, infiintari firma, inregistrari mentiuni, reprezentare la Registrul Comertului, la OSIM sau la alte institutii, marci, desene industriale, , insolventa… Totul intr-un singur loc.