Gazduire sediu social de la 159 euro 1 An

“Gazduire sediu social” este serviciul care te scuteste de formalitatile  de obtinere a certificatului de unicitate sediu de la ANAF precum si de obtinerea acordului Asociatiei de Proprietari si a vecinilor.

null

Ce inseamna gazduirea sediului social?

Legea avocaturii (art. 3 lit h) permite avocatului sa stabileasca sediul social al unei societati comerciale la biroul sau de avocatura.

Gazduirea sediului social reprezinta, deci, un beneficiu pe care legea il acorda antreprenorului dandu-i  posibilitatea sa isi inregistreze societatea la sediul unui cabinet de avocatura.

Gazduirea sediului social este, practic, singura modalitate legala prin care o societate poate fi inmatriculata fara ca aceasta sa inchirieze un sediu propriu

null

 Cine benefciaza de gazdurea sediului ?

Serviciul Gazduire Sediu Social se adreseaza tuturor tipurilor de societate.

Oferim servicii de gazduire sediul social atat firmelor noi, in curs de infiintare, cat si firmelor deja infiintare care doresc sa isi mute sediul social la noi.

Serviciul Gazduire Sediu Social este oferit atat clientilor care aleg sa beneficiaze de pachetul promotional infiintare firma + gazduire sediu sau schimbare sediu social, cat si clientilor care doresc sa isi inregistreze singuri firmele (sau care apeleaza la alti furnizori de servicii).

null

Care este durata  gazduirii sediului social

Potrivit legii, contractul de gazduire a sediului social  se incheie cu un cabinet de avocatura pe o perioada de  1 an.

Dupa expirarea termenului de 1 an, gazduirea sediului social se poate prelungi cu un alt cabinet de avocatura.

Clientii nostrii pot beneficia de prelungirea sediului social prin incheierea unui nou contract de gazduire cu un cabinet de avocatura partener, aflat in acelasi sector. In acest fel firma gazduita nu nu va fi nevoita sa schimbe  administra financiara la care este arondata.

Avantajele serviciului Gazduire Sediu Social:

 

 • Adresa office nu  include “apartament”
 • Se elimina cheltuielile cu chiria si intretinerea;
 • Se elimina verificarea sediului la ANAF;
 • Se elimina acordul asociatiei de proprietari;
 • Se elimina avizul vecinilor direct afectati.
 • Se  reduce durata de infiintare a societatii ;

Gazduire Sediu Social – Servicii  Incluse:

 • Stabilirea sediului la cabinet de avocatura
 • Preluarea corespondentei la sediul gazduit;
 • Notificarea privnd corespondenta primita;
 • Predarea corespondentei catre clienti
 • Pachet promotional la infiintare sau la schimbare sediului
infiintare-firma

INFIINTARE-FIRMA.NET – Infiintam firme inca din 2002

Echipa Infiintare-Firma.Net a luat fiinta sub forma unui compartiment in cadrul unui cabinet de avocatura specializat pe domeniul dreptului comercial. Initial, acest compartiment a fost conceput pentru a deservi clientii aflati in portofoliul propriu. Ulterior ne-am largit activitatea, crescand volumul de servicii oferit clientilor noi. Ideea generala a fost aceea ca prin volumul mare de activitate sa reusim sa mentinem onorarii scazute pentru serviciile de infiintare firma precum si pentru servicii conexe. In momentul actual, atat din punct de vedere logistic, cat si din punct de vedere al personalului specializat, suntem in masura sa facem fata unui numar mare de solicitari si sa mentinem un pret avantajos pentru clientii nostrii.